Eureka


Ocean Way Audio zvučnici za stalak

U napučenom svijetu malih zvučnika Eureka demonstrira istinske vrijednosti po kojima se zvučnik ističe kvalitetom svojih zvučnih osobina, a ne cijenom. Zvučni potpis je kao i kod ostalih Ocean Way Audio zvučnika – pinpoint imaging, vrhunska definicija, delikatnost detalja, nijansiranje i šokantna dinamika, sve prezentirano prekrasno jasno, na glasnoćama od šapta do orkestralnih krešenda.

Eureka je elegantnih linija, raznih finiša prilagodljivih svakom interijeru. Podsjeća na znatno veći model Sausalito, no na njega još više podsjeća zvukom jer je unatoč malom volumenu očuvan impresivan bas odziv i dinamika nedostižna drugim zvučnicima ovih dimenzija. Kabinet je izuzetno inertan, a zvučničke jedinice su kao i u većim i skupljim modelima, uz ostale komponente također izabrane kroz vrlo rigorozne slušne testove.

Allen Sides, mastermind i glavne uši Ocean Way Audija, pet puta je osvojio Grammy®, a snimio je preko 1000 albuma od kojih su mnogi audiofilski klasici. Par ušiju Allena Sidesa mnogi vrhunski profesionalci smatraju najkompetentnijima u cijeloj industriji. U kombinaciji s inovativnim konstruiranjem Ocean Way Audio prezentira novu dimenziju i razumijevanje dokle zapravo idu mogućnosti high-end zvučnika. Eureka pokazuje te horizonte u najmanjem mogućem formatu.

Tehnički podaci:
Dvosistemski bi-wire pasivni zvučnici
tonski raspon +/- 3dB 35 Hz – 24 kHz
25 mm mekani visokotonac, 20 cm aluminijski mid-bas
Masa: 20 kg Dimenzije VxŠxD 44.5 x 29 x 44.5 cm

Pogledajte doživljaje slušatelja Eureka zvučnika u komentarima ovih videa